Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

3:a på Karlstad XC

Karlstad XC gick av stapeln igår. En bra och rolig bana som för min egen del mest var att slita sig igenom. Mina stackars ben är slitna och jag vet faktiskt inte varför jag återhämtar mig så dålig i låren. Körde ju Värmlandsserien i Tisdags och det kändes ju ganska bra. Men sen vill inte låren hämta sig. Redan på uppvärmningen igår fanns ingen kraft att trycka till. Men jag brukar ju vara seg i kroppen första biten så släpper det sen. Startloopen började med några stigningar för att sedan ge sig på slalombacken direkt, håll nästan på att inte ta mig upp men det gick. Hoppades på att grusvägen efter backen skulle rädda mina ben och smärtan skulle släppa. Men den höll i sig hela loppet. Så när jag äntligen började närma mig mål fick jag höra att jag var 3:a. Ok, tänkte jag. Så länge ingen kör om mig är jag på pallen. Med trasiga ben rullade jag över linjen.

Nu blir det myscykling en tid framöver så får vi se om det är färdig tävlat för i år eller om jag kör Vista som avslutning.

Tips på hur man återhämtar benen efter träning och tävling mottages mer än gärna……

image

Banprofil 65 km

Annons

image

Foto: Karlstad xc


image

Jag och 2:an Anna-Carin Widmark.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.