Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Högaliden Race i Hjo.

Igår var det Västgötacupen och Högaliden Race. Banan var intensiv och kuperad. Upp och ner mest hela tiden. Det var inga större tekniska svårigheter. Det svåraste var att få fäste i dom korta branterna där släppte bakhjulet några gånger. Banan var ändå rolig och jag kan lova att det brände rejält i benen. Körde till ledning direkt in i skogen och drog dom första 2 varven. Kände mig inte så jätte stark utan fick mest slita hela tiden. Benen var lite spaghetti och in på sista varvet tog Frida Lindén över. Försökte att hänga på men fick inget gensvar av kroppen. Höll mitt tempo istället och var nöjd med 2:ra platsen.

Vi var fyra Tyrare som åkte ner tillsammans. Xara Sand vann D30 då hon tyvärr var ensam……..vart är alla tjejer???? Hon slutade också 3:a i MAXI klassen. Jag var 2:a i D40 och Lisa var 4:a. Christoffer slutade 4:ra i Herr Senior.

Idag är det Valmetrundan i Karlstad. Var i valet och kvalet att köra idag men avstår. Känner mig lite sliten och kommer inte regnet tar jag och cyklar ur benen bort mot tävlingen och hejar lite istället. Veckan har varit en bra träningsvecka med tävling både Onsdag och Lördag. Nu får jag träna på inför Lida Loop.

008

003

Annons

009

1:a Frida Lindén 2:a Jag 3:a och försvunnen Monica Evaldsson

012

Xara kämpar i en av alla branter.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.