Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Nya cykeln och nytt samarbete.

Hämtade min nya cykel i Lördags. Det blev en Specialized Epic Expert WC!!! Den är så snygg och jag är som ett barn på julafton. Orkade inte vänta med att testa den utan den fick smaka på lite sunkiga stigar uppe på Tuggelite när vi i Söndags körde OK Tyrs Vintercup. Kan bara säga WOW!!! Tänkte att det skulle vara ovant med ny cykel bland halkiga rötter och stenar men den gifte sig med mig direkt. Den har Brain både bak och fram och det kändes väldigt bra. Inget flippande med att låsa och låsa upp dämpare. Bara att trampa och styra. Kommer inte köra den under vintern på asfalt, vill inte ha salt på pärlan. Det förrädiska saltet tycks äta upp det mesta så det passar vi oss för.

006

 

Nytt samarbete har jag fått. Solsta Cykel https://sv-se.facebook.com/solstacykelosport/ kommer hjälpa mig under säsongen och vi kommer ha lite event tillsammans. Solsta Cykel har nya ägare sen en tid tillbaka och dom är hungriga på att leverera. Kommer bli jätteskoj att samarbeta med dom. Tusen tack för hjälpen med en grym cykel!!!

Annons

Utöver Specialized sortiment säljer dom också Scott, Trek, Cannondale, De Rosa, Crescent, Monark mm.

007

Har regnat hela natten och det flyter utanför……..spinning intervaller eller trail run????? Får tänka på saken, testar skogens underlag med hästen Cosmo först……är ju ledig idag så har ingen brådska att ge mig ut.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.