Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Träningstävling med besked.

Träningstävling igår. Fick det beskedet jag ville av kroppen. Träningen i vinter har gett resultat. Känner stor skillnad i kroppen när jag kör. Lyckades vinna träningstävlingen men det säger väll inte så mycket, fast det var grymma tjejer med. Så kul att vi är jämna i prestationen och kan sporra varandra. Vi ger och tar, tävlar, ger tips, uppmuntrar och stärker varandra, skrattar, vurpar, med andra ord vi har jäkligt roligt. Men jag vet också att rätt som det är tappar man formen i perioder……..då är det tungt. Men det går över……..just nu är kroppen med.

Tävlingen igår var i Forshaga. Christoffer hade varit framme med grävskopan och gjort en brant sandbacke…….som inte jag kom uppför utan fick gå…….bara ett fåtal killar tog sig upp. Nerför var det som en lutande pumptrack eller hur jag ska förklara det, brant ner och brant upp, brant ner, brant upp och jätte brant ner………riktigt kul. Resten av banan är blandat kuperat, stockar, stenar, rötter, velodrom kurva och massa roligt. Ska ta lite bilder av banan och lägga ut så ni får se. Lisa ska få filma lite med sin GoPro också.

Väntar på OK Tyrs träningsläger, vi ska till Isaberg…….ska bli riktigt roligt. Var där förra våren och XC banan är riktigt bra. En hel del roliga stigar fanns det också så det kommer bli mycket cykling. Vi kommer ha med Keith Söderberg som tekniktränare så jag hoppas det kommer ge en riktig boost inför säsongen.

Annons

Jobbade inatt och fick köra igenom många landskap på långtransport. 75 mil under natten blev det och sömnen uteblev så träningen idag fick ställas in. Kroppen behövde vila så efter en tur med hästen landade jag i soffan och fick på Eurosport…….cykel. Tour of Flanders. Peter Sagan vann en överlägsen seger. Gillar Sagan, han har karisma. Lite som cyklingens Zlatan…….älskar eller hatar.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_bafnVsxnGQ&w=560&h=315]

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.