Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Vårkänslor och Distans.

Yes, va gött de är med sol och lite värme. Distans i Måndags och igår. Fått några timmar i sadeln. Det känns att våren börjar hittar till Värmland. Fortsatt mycket snö i skogen och trots att det är 12-13 grader varmt på dagen är det svårsmält snö. Idag är det intervaller i skogen med kompisarna, får väll åka dit och halka runt i snömodden…..solen skiner ju faktiskt och då vill man inte gå in på friskis.

Dagen igår bjöd på 3 timmar distans……..ensam, så mkt mer än 3 timmar tycker jag är väldigt jobbigt när man inte har sällskap. Fint var det i alla fall. Men hur kommer det sig att det alltid känns som motvind när man kör landsväg? Flaggorna hängde rakt ner och det var vindstilla men får ändå känslan av motvind. Fartvinden borde ju kännas i skogen också men det gör den inte……inte på samma sätt.

037

039

Annons

Efter träningen skulle bilen kollas på B o T Bil. Ett glödstift ska bytas. När bilen är fixad är det bara cykeln kvar att fixa upp inför säsongen.

100

Beställt lite på Wiggle idag, väntar nu på paket…….i ca 1 vecka……

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.