Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Övrigt

Spännande föreläsningar i Göteborg

flyerTeam Rynkeby som jobbar med att samla in pengar till Barncancerfonden planerar för fullt för en föreläsningskväll i Göteborg till förmån för just ovanstående viktiga organisation.

Eventet som pågår mellan 17:30 till 20:30 den 8 mars kommer att bestå av tre föreläsare som alla vill hjälpa dig att bli en bättre cyklist, och det är inte vilka namn som helst som kommer ställa sig på scenen.

Mattias Reck är vår före detta förbundskapten för landsvägslaget som blivit tränare och idag är tränare för några av världens bästa cyklister i WorldTour-laget Giant-Alpecin där bland annat våra svenska stjärnor Tobias och Fredrik Ludvigsson kör. Men Mattias har erfarenheter från alla nivåer, från barngrupper till världselit. Mattias som är en inspirerande föreläsare kommer att berätta om sin roll som träningar men delar också med sig tips som fungerar för alla som tränar kondition och uthållighet.

Susanne Ljungskog har två raka VM-guld på meritlistan, en enorm bedrift med tanke på den uppvaktning som den regerande mästaren alltid har i en klunga. Men hennes karriär har varit allt annat en spikrak och i sin föreläsning berättar hon om vurpor och känslan av att höra den svenska nationalsången från positionen högst upp på VM-pallen.

Annons

Jonas Coltin är triathleten och multisportaren som på senare tid skapat sig en ny karriär genom kontroversiella uttalanden om såväl kost som träning och hälsa. Jonas föreläsning utgår från skillnaderna mellan att träna för hälsa eller prestation.

Kvällen kostar 350 kronor och alla intäkter går till Barncancerfonden. Samtliga föreläsare ställer upp utan ersättning.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.