Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
ÖvrigtTidningen

Vinnare från Sweden Bike Expo

Under helgen tävlades det för fullt i vår monter på Sweden Bike Expo i Kista.

Deltagarna fick sätta sig på vår Tacxmonterade Trek Domane och utmaningen gick ut på att under en minut hålla en snittkadens på 90 varv per minut. För att göra utmaningen lite svårare skötte trainern om att variera motståndet lite under resans gång.

Ett drygt hundratal besökare tog chansen att försöka pricka rätt kadens, vissa var väldigt nära, andra rätt långt ifrån… men sex stycken lyckades pricka in exakt rätt och hade exakt 90 rpm i snitt när minuten hade gått.

Bland dessa sex har vi dragit vinnaren Albin Andersson som i vinter kommer kunna träna extra bra hemma i Herrljunga dit vi skickar vår Tacx Vortex Smart.

Den andra fem, som får varsin prenumeration på antingen Svenska Cycling Plus eller Allt Om MTB är:
Andreas Ingemarsson
Göran Larsson
Caisa Sindt
Lars Bonnedahl
Lars Ehnroth

Annons

Sedan lottar vi också ut fem prenumerationer bland alla er andra som var med och tävlade, oavsett resultat. Ni lyckliga vinnare är:
Henrik Karlsson
Peter Mårtensson
Viktor Grahn
Mats Olstedt
Magnus Nyberg

Fortsätt att hålla utkik här på hemsidan om du är sugen på fler chanser att vinna. Under december kommer vi nämligen att dela ut massor med julklappar till våra läsare!

Stort tack till Trek/Flinks Cykel & Sport AB samt Tacx som hjälpt oss med tävlingen.

 

2 kommentarer

  1. Sweden Bike Expo var riktigt bra i år! Framför allt gillade jag nyheten om att Bike Doctor (ni vet appen för iPhone och iPad som hjälper en att laga och underhålla sin cykel) har kommit på svenska. Men er monitor var mycket fin också!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.