Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by Shorty

Långa Lugnet + ANNAT

Sorry för sen uppdatering efter LL men veckan vart lite hektisk 🙂

Nåväl, fick in cykeln i slutet av fålla 2 och startbacken upp gick väl helt ok, hade som plan att inte gå ut för hårt för att ta slut för tidigt eftersom distansträningen varit mer eller mindre obefintlig!  Kommer med en lagom stor grupp ut på den första långa grusvägen och tempot är ok, hänger ihop bra med den klungan under hela loop 1.  Ut på loop två får jag en flaska av Farsan som kommit upp dage innan för att kolla. Rullar på ok under Loop 2 men ut på loop 3 får jag krampkänning och får slå av på tempot i backarna för att hålla det i schack. Dricker nästan upp all jag har med mig och det känns bättre på slutet, blir omkörd av några men lyckas även köra om några innan det var dags att ta sig ner från toppen mot skidstadion via Gamla Mormor.  Fin stig som jag tyvärr inte kunde kör för fullt nedför då vi kom ikapp lite damer från tävlingsklass som startat 30min tidigare och förståeligt iunte bara kunde stanna och släppa förbi oss “Gubbar” 🙂

Spurtar i mål med 3 andra men krampar på slutet och det blir tillslut en 22:a plats i H40 klassen 99:a Totalt. Nu väntas Lida Loop nästa helg 🙂

Idag har vi varit ute på Järfälla CK banan vid bruket och fixat med lite nya Berms och hopp samt två omdragningar i skidbacken!   Blev kanon och det ska bli skoj att testa i morgon !

 

Mikael Kippiläs foto.

Annons

Mikael Kippiläs foto.

Mikael Kippiläs foto.

Mikael Kippiläs foto.

Mikael Kippiläs foto.

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.