Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Har inte hunnit med någon träning ännu den här veckan…  Vila i måndags med en låång dag på jobbet 05-22,  målade köket igår och det blev såklart också sent.. Idag var jag trött och somnade till på soffan, vet inte senast det hände 🙂

I morgon tänkte jag dock träna innan jobbet, lite sugen på att dra en repa med Fatbiken som står på jobbet eller med nya Räsern om det är torrt ute..

Grymt drag på jobbet idag och det var knök fullt mellan 11-15 med som mest 8 kunder samtidigt som satte prov på simultankapaciteten 🙂

Annons

12512749_10154045511297731_1078548032084724266_n

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.