Svenska Cycling Plus

Everesting tävling

Var med och tävla om ett par grymma klättringshjul från Bontrager.

TavlingFör att vara med i tävlingen ska du under april och maj samla 8848 höjdmeter totalt på dina träningspass.

Dina klättringar ska kunna styrkas av inskickade GPS-loggar eller motsvarande (antingen via länk till din träningsdagbok eller via inskickade filer).

Du väljer helt själv hur du vill fördela din klättring, antingen tar du allt på en dag som i reportaget i senaste numret av Svenska Cycling Plus, eller så delar du upp det på så många träningspass som du behöver.

När du är klar fyller du i formuläret nedan så är du med i dragningen. Den 1 juni är sista dag att anmäla sig, och i samband med det sker också dragningen.

Vinsten som ni tävlar om är ett par Bontrager Race X Lite TLR som endast väger 1440 gram/par och har ett rekommenderat pris på 9 998 kronor.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Jag har klättrat minst 8 848 höjdmeter på min(a) cyklar under april och maj 2015, och har därför uppfyllt kriterierna för att delta i tävlingen.

  Länk till min träningsdagbok på nätet där man kan kontrollera att jag uppfyllt kriterierna.

  Jag har ingen träningsdagbok på nätet, men kan skicka in filer om jag bli uppmanad till det.

  Hantering av personuppgifter

  Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.