Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Det blev en kanondag idag! Vi drog ut innan 0900 och började jobba oss upp på grymt fina stigar. Har snurrat runt genom bergen och tagit en hel del klättringar! Hittat på några grymma stigar! Planen för dagen var att passera 2500 höjdmeter, öka på gårdagens 2000 med en femhunka. Kom hem och hade 5 timmar, 77 km och 2580 höjdmeter på klockan. När vi kom hem blev det dusch och sen ner till närmaste restaurang. Som var stängd… och matbutiken var stängd… det blev ytterligare runt 2 timmar innan vi väl hitta någon mat. Stackars Johan Palmberg vägga totalt och satt helt apatisk på trottoaren men kom igång efter ett par twix. Kul med lite misär också! Får se hur många höjdmeter vi får ihop imorgon!

Snapseed

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.