Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Det blev en kanonrunda idag! Den började med lite hets och några roliga prylar. Hittade ett hopp över en landsväg där ja försökte hoppa över, dock lite svårt att landa eftersom det står ett staket en meter från landningen… får klura på det där. Hittade också en wallride som utforskades med xc hojen. Efter lek  blev det en sväng upp till Knivsta där vi rullade ett varv på de fina stigarna. Hittade blåbär stora som vattenmeloner… Eller nja… Nästan i alla fall. Eftermiddagen bjöd på dagens andra distanspass, bland hyllorna på Ica. Imorgon blir det kyrkklockejobb:) film på wallride och roadgap finns på instagram, får tyvärr inte plats film här:( jeppman88

image image image

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.