Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

En helg med en hel del cyklande är snart till ända. Dubbelt upp på distanspassandet med 4:15 med grön cykel i gårdagens mulna väder och 5,5 på röd/orange cykel i det underbart härliga men kalla vädret idag! Stack ut tidigt när det var runt -12 grader men efter några timmar blev det riktigt gött! Hem och skicka in lite energi i magen innan jag drog på bio. Kul helg med bra cyklande helt enkelt!

31226288_Unknown

Annons

IMG_4674

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.