Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

En av säsongens höjdpunkter har passerat, Åre Bike Festival. Det blev en rolig tillställning med en hel del glädjefylld cykling i Åres fina bikepark. Tävlingen gick bra även om placeringen inte är något att skryta med. Jag körde på så hårt jag kunde och hittade min gräns för hur snabbt jag kan köra och låg där. Höll mig på hjulen hela racet och höll dessutom materialet i ett stycke. Man ska väl inte vara nöjd med en 35:e plats men målet denna tävling var att ha tokigt kul på hjul och det hade jag! Enduro Sweden Series består i år av fem deltävlingar, jag har kört tre av de fyra hittills, femte och sista avgörs i Falun som dessutom får SM-status. Dock lutar det åt att jag är på annan ort då vilket gör att det egentligen är färdigtävlat på endurohojen för i år. Föreslog för Cykelhuset att de kunde ta tillbaka hojen då det kändes lite väl lyxigt med en så fin cykel för att leka på stigar. Här i krokarna känns det lite stort med 160 mm fram och bak, för att få ut maximalt nöje ur en sådan hoj krävs det nästan lite större berg. Så nu finns det en fin hoj till grymt bra pris hos cykelhuset i Upplands Väsby . Men eftersom jag älskar att busa på stigarna så måste man ju ha något annat skoj att trampa på… den leksaken får ni se snart 😉

JAN_9188_JesperAnderssonPhotography

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.