Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Färdigmekad och redo!

Sista dagen med träning på sträckorna idag! Känner mig rätt hemma på sträckorna vid det här laget, nu ska man bara se till att inte överköra och skrota bort sig under morgondagen. På tävling kör jag hellre en kilometer i timmen långsammare och försöker undvika omkullkörningar som kostar massor av tid hellre än att köra 110% och ligga där med en trasig kropp eller ännu värre… en trasig cykel. Vi har haft det lite blåsigt och liftarna till toppen har tyvärr varit stängda. Även om jag under mina tidigare dagar här i Åre har kört från toppen så har ju långt ifrån alla det och därför stryker de första biten av sträcka ett. Blir nog bra ändå!

Kvällen har bestått av en kärleksfull date tillsammans med cykeln och drygt en miljon j@vla knott. Hatar mygg men knotten som man knappt ser fören det är försent är snäppet värre. Har fått putsa och serva älsklingen hoppandes och omkringjoggandes. Tror dock att allt vad det gäller cykeln och de delar av mig som inte blivit uppätna ska vara hyfsat redo för morgondagen! haha!

13589061_10153516707040356_2001849568_o 13621352_10153516706900356_2030069138_o

Annons

Ni ser….man ser inte knotten men jag kan lova att på den här bilden finns det säkerligen med runt 100 000 knott…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.