Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Vet ni vad det är för dag idag?! Det är ju EDGAR som har namnsdag och således firar vi min inneboende EDGAR (Ett Dött Gammalt Anonymt Rangel) som också fyller år idag! Jag släpper ut honom från källaren några timmar om året och det där leendet går inte att ta fel på! Dialogerna under middagen blir lite stela men jag skyller det på att vi inte syns så ofta…

På onsdag är det pannlampecupen igen! Mer info här

Annons

JAN_9646_JesperAnderssonPhotography_2

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.