Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Heta Vårkänslor!

Vilken fin Alla hjärtans dag! Har fått uppleva både hetta och kyla! Planen var att springa och simma på morgonen men då jag vakna kände jag mig lite småhängig så jag hoppade över träning, tog det säkra före det osäkra. Förmiddagen bestod istället av en hel del jobb innan jag for iväg och åt Indiskt, extra stark Vindaloo som var bland det starkaste jag ätit! Är ändå van vid att äta hyfsat stark mat men det här var så att svetten rann och ansiktet sved, snacka om hetta!Efter det blev det säsongens första tur på långfärdsskridskorna! Helt magiskt härlig dag, varmt och fin is, känns som att våren är på gång nu. Blev en sväng tillsammans med far plus att jag skarvade en del efteråt… så pass att solen började gå ner och sista kilometerna blev det lite kyligt om händerna. Hade även en plan att Monarka lite nu på kvällen, något som också får vänta. Ibland känner man helt enkelt inte för att träna så mycket, 2,5 timme på långfärdsskridskorna får stå för dagens fysiska aktivitet. Blev lite småsugen på om man kanske enbart för skojs skull skulle skridska sig igenom vikingarännet, hade ju kunnat vara lite kul. Dock så går det två endurostarter på den skridskostarten så det får nog vara…

Just ja! Det kom blommogram också! Mysigt med blommor! Får flytta på lite cykelramar, kassettljusstakar och liknande så jag får plats med de fina blommorna! haha!

Annons

JAN_7059_JesperAnderssonPhotography3,7x2,5 DSC_1651_JesperAnderssonPhotography3,7x2,5 DSC_1648_JesperAnderssonPhotography3,7x2,5 DSC_1640_JesperAnderssonPhotography3,7x2,5 DSC_1630_JesperAnderssonPhotography3,7x2,5

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.