Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

På plats vid Vallåsen

Större delen av dagen har spenderats i förarsätet på bilen.. Körde mot Örebro där jag plockade upp Annie söderberg och passade på att säga hej till Matthias. Sen blev det tuffande söderut mot Vallåsen. Tillslut kom vi fram till foten av skidanläggningen. Solen sken och även om jag inte hade tänkt trampa något idag kunde jag inte hålla mig. Slog följe med några andra och körde tre av de sex specialsträckorna. Fina stigar med en del rötter och stig. Inget som var svårt i provkörartempo men det lär bli klurigt när man laddar på. Väldigt skoj i alla fall! Nu är jag på ett litet mysigt B&B i “Skånes minsta by”! Imorgon står det fortsatt provkörning av banorna på schemat 🙂

image image image imageimage image

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.