Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Provkörning av Vallåsen

Heldag i backen! Drog till Vallåsen, plocka ut nummerlappen och gjorde mig redo för att provköra sträckorna. Precis innan jag skulle dra iväg träffade jag en bekant från gymnasiet och slog följe med han och hans polare. Idag under provkörningen fick man totalt fyra åk med ankarliften sedan var det upp till en själv att ta sig upp för berget. Kommer inte gå in på varje sträcka i detalj… Men det är rätt brötigt bitvis. Inget som är överdrivet svårt men farten som en del åkare har är helt makalös! Det är mäktigt att se på och ännu roligare att köra själv! Efter att ha kört alla sex sträckor kunde jag inte motstå att hämta kameran och det blev lite plåtande. Har inte datorn med mig och systemkamerabilderna är lite skrymmande för att komma in obearbetade här på bloggen så det blir bara några få sådana…Lite andra små bilder från en annan kamera plus att jag kan tipsa om mitt instagramkonto jeppman88 där det finns ett litet filmklipp.

Resultat och mer info om morgondagens race hittar ni på

www.enduroswedenseries.se

håll tummarna!

Annons

image image

image image image

image image image image image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.