Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Provkört i Alingsås

Jag och Sophie Wulff, också tävlande för Cykelhuset har slagit följe till Alingsås för att köra Swecup. Vi har varit och provkört banan som är riktigt skoj! Det kommer bli hårt och jobbigt men det känns lite som en del av sporten. Banan påminner en hel del om den i Göteborg där jag körde SM för några år sedan. Lövskog och kuperat. Lite kul för det finns även en discgolfbana där vi kör, passerar flera av de 18 korgarna. Jag har discarna med mig men det fokus ligger på cykel!

image image image

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.