Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Teknikträning i vårsolen!

Oj vilken fin dag! Spenderade hela morgonen och förmiddagen med att uträtta ärenden i Uppsala. Kom hem, fick i mig lite ätbart innan jag drog ut på en grymt härlig tur på endurohojen. Planen är ju som ni säkert vet att testa endurocupen i år. Jag har bara kört ett race tidigare men det var tokigt skoj. Även om jag inte har några uttalade mål gällande placeringar osv så tänker jag försöka köra så snabbt jag kan såklart. Flåset kan alltid bli bättre men jag tror att det som skiljer mig mest från de snabbaste är något annat… att köra en cykel snabbt utför! Så därför försöker jag träna en hel del sådant, det är dessutom bland de roligaste som finns så de passen blir oftast av;) Ett sånt pass kan se ut såhär: Rullar iväg längs en förbestämd slinga, håller lagomhögt tempo hela tiden men lägger krutet på att köra snabbt framförallt utför. Det finns några utförslöpor jag kör ofta där jag vet ungefär hur tiderna ser ut. Idag var det blankis och barmark om vartannat. Lite trixigt men tokigt kul! Ska bli spännande att tävla i enduro! Första racet går 24/4!

Jag har också tränat lite latteart, eller ja… Jag drack en underbart god cappuccino iaf! Blev hyfsat ändå! Testat en ny mjölk med fina resultat direkt!

image image

Annons

En bild tagen med systemkameran också! Ser ni domkyrkan? 😉

image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.