Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Efter en helg med en hel del bra och rolig cykling kändes det idag skönt med lite vila! Dock var det fantastiskt vackert väder så jag rullade ut lätt på endurohojen och plåta. Nu och typ tre timmar tillbaka har jag suttit och kollat igenom hårddisken på massa bilder sen förr… tokigt skoj! Skickar med några från idag och något från förr som är lite småkul.JAN_4612_JesperAnderssonPhotography JAN_4611_JesperAnderssonPhotography

IMG_1659_JesperAnderssonPhotography IMG_1654_JesperAnderssonPhotography IMG_1633_JesperAnderssonPhotography

Annons
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.