Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Berg och dalbana

Tak, a tak, a tak, a tak, a tak, a tak, a tak, a tak, a tak, – ni vet ljudet av säkerhetsspärrarna under vagnarna när man är på väg uppför den första branta backen. Den med ett stup väntande på andra sidan.

Ibland är allt en emotionell åkattraktion
Ibland är allt en emotionell åkattraktion

 

Känslomässig berg och dalbana idag. Började lågt och nådde toppen av den första backen…sen brant utför med rasande hastighet och fartvind i håret. Bakom mig skrek någon, det var jag.

Sen in i en våldsam kurva och därefter en loop och en korkskruv så jag tappade orienteringen. Kastades mot kanterna av vagnen. Andra backen tog emot. Lugnare fart.

 

Acceleration och ner i en mörk tunnel. Därborta ljus!

Annons

Avslutande negativa G backar

Bromsar in dagen med en och en halv timma styrketräning när jag närmar mig stationen. Avstigning för samtliga.

/ J – omtumlad

#cykligare #knivesandbikes

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.