Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Mot ljusare tider

De säger att vintersolståndet är årets mörkaste dag och sen blir det raskt ljusare. Fan tro’t! En minut mer ljus per dygn eller vad är det som bjuds på? Det är banne mig inte blå skyar i de här delarna av landet för stunden. Ingen snö som lyser upp, ingen sol eller klar himmel. Dag efter dag bjuds på varierande grader av grått. Grått med snö, grått utan snö, grått med regn, grått utan regn. Föga inspirerande och därför krävde jag igår bättring av moder natur.

Från gårdagens motionspromenad, färgskala - grått
Från gårdagens motionspromenad, färgskala – grått

Mina krav verkar ha passerat ohörda. När jag sadlade springaren för morgonritten till arbetet visade det sig vara mörkt då med. Nu råder halvdager till det är dags för eftermiddagsskymning igen. Sen natt!

Och morgonens pendling...färgskala, grått
Och morgonens pendling…färgskala, grått

vilket fall som helst har jag börjat cykla till jobbet igen. Även det dog ett tag även om det mest var för att helgerna kom i vägen. Tanken var att korta cykelturer skall leda vidare till längre diton vad det lider. Den som lever får se.

Annons

/ J – ser mörker

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.