Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Så kom då snön…

…och den ser ut att försvinna lika fort.

Till barnens glädje var det vitt när vi vaknade imorse. Den inre cyklisten i mig vred sig dock ett kvarts varv i vånda. Inte för att det inte går att cykla i det här väglaget utan för att det blir så mycket krångligare och bökigare vilket höjer tröskeln för att bege sig ut.

 

Därför inget cyklande idag. Heller. Det är det tråkiga med vintern. Om man inte är ytterst ihärdig så är det lätt hänt att det blir stora luckor i träningskalendern.

 

Vinteraktivitet
Vinteraktivitet

 

Annons

För att på bästa sätt kunna avnjuta det vita fluffet som ramlat ned sprang vi ut och åkte pulka koncentrerat ett tag för att sedan häva upp en gubbe, snögubbe alltså.

Det är väl som det skall, solen är blott en marschall och tillika en sällsynt gäst. Idag har det varit grått och mörkt. Min teori är att himlen läcker som en trasig dunkudde och att det är det som virlvar ned i huvudet på oss. Barnen hävdar att jag är knasig.

Kanske de har rätt.

/ J – snösur

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.