Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Randobloggen

Mitt cykelår 2017.

Dags för en kort tillbakablick på 2017 innan det är bäst att sätta full fart in i kommande 2018 och nya äventyr. Det har cyklats en del, kanske inte riktigt lika mycket som 2016 men jag har kört lite mer inne och med lite mer kvalitet. Här är några av höjdpunkterna.

  • Superrandonneur: Fick ihop en komplett serie med 200, 300, 400 och 600km även detta år. Vi har blivit några fler på La Lepre Stancas breveter och jag hoppas att det fortsätter i den riktningen och att fler upptäcker hur trevligt det kan vara med långdistanscykling och bensinmackar.

IMG_9726

  • Östersjöturen: Drog på cykelsemester med min TREK 920 i påskas tillsammans med Patch och Philip. Berlin, Polen och längs Tyska Östersjökusten via Rügen och Danmark tillbaka till Sverige. Kallt, och bitvis snöigt men en riktigt fin tur i gott sällskap. Lite för långa dagsetapper men man lär sig hela tiden.

IMG_8828

IMG_9084

  • TCRno5: Årets höjdpunkt och ännu en gång en helt magisk upplevelse. Lyckades trots en hel del strul framförallt i inledningen av loppet kriga mig till en 21:a plats efter de 400 milen genom Europa.

IMG_1138

  • Rapha 12 Hills: En tradition man inte vill missa. I år körde jag med Anton och vi hade en riktigt bra dag i backarna runt Jönköping.

IMG_1180

  • Everesting: 2017 blev året då jag gjorde slag i saken. Först utomhus i Lövhultsbacken med 160 gånger upp och ner och som avslutning på året inomhus på Zwift. Ute kan jag tänka mig att göra det igen men i källaren räcker det nog med en gång.

IMG_9473

IMG_1737

  • Höghjuling: Tog mig till Tomelilla och lärde mig cykla på nytt hos Standard High Wheels. Så grymt roligt och förhoppningsvis kan det bli lite mer värdigt cyklande i framtiden.

IMG_2443

Annons
  • CX: Hade lite planer på att köra mer Cyclocross under hösten men det blev inte riktigt så mycket som jag tänkt. Körde Motala och Malmö samt några gånger på Wåffelcrossen.

IMG_1522

  • Abloc WinterChallenge: Tredje gången i rad och ännu ett varv runt den där sjön. Ett kalasarrangemang med extra allt, precis som vanligt.

IMG_1766

  • Festive500: Med WinterChallenge den 28:e krävs inte så mycket mer cykling för att man ska få lägga ännu ett tygmärke till samlingarna.

LRG_DSC00009

2017 blev dessutom året då jag blev med företag. Det känns jättekul och spännande. Har kört några föreläsningar i slutet av året och jag ser fram emot fler under 2018.

Lite mer tankar om 2018 får komma i ett senare inlägg.

God fortsättning på er allihop och hoppas ni får en bra start på det nya året!!

 

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.