Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Lite mulet väder och fuktigt i marken efter nattens lätta regn..
Rullade ner till tävlingsplatsen, på vägen kom jag i fatt Farsan som satt på cykeln och skulle ut och titta på tävlingen.
Drog ett träningsvarv sen var det dags för start, vet inte hur många startande det var i dag men det mycket folk vid starten iallafall..
Bra start hängde på grabbarna i täten ett tag sen så blev det en lucka där Ville fick några meter, jag,  jeppman88 och en kille till från Corratec(simon galle) höll ett jämt tempo.
Vurpade lite lätt när jag kom för nära en litenbjörk som nöp in frambromshandaget och jag stöp i backen och slog i knät lite lätt..
Under andra varvet kom jag förbi både jeppe och Simon och fick en lucka, närmade mig Ville men han var stark och bet ifrån.
Kom i mål som 1:a i H30 efter trevarv, Eliten skulle köra fem så jag hakade på Jeppe ut på fjärde varvet för att få lite längre racetid.

En bra dag med bra ben och bra Cykel!    Reslutaten kommer upp HÄR

Annons
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.