Svenska Cycling Plus

Om Svenska Cycling Plus

IMG_1717_2Svenska Cycling Plus är tidningen för dig som använder cykeln som motionsform. Här hittar du tipsen hur du ska träna, vila, äta och inte minst vilka prylar du ska köpa. Vi vill göra en tidning för dig som är precis som oss. Det vill säga glada motionärer som cyklar för att hålla formen och förhoppningsvis slå polarna på nästa motionslopp.

Vårt målsättning är att göra en cykeltidning som ska hjälpa dig att träna effektivare under de pass som du faktiskt hinner och orkar köra, men också återhämta dig rätt mellan passen. Framför allt vill vi inspirera dig till att träna mer och bättre, vi tror nämligen att ju roligare du tycker det är att cykla, ju mer kommer du cykla, och därmed kommer också resultaten.

Vår egen svenska testredaktion gör till varje nummer djupgående tester av olika typer av cyklar i alla prisklasser. Vi testar också olika typer av tillbehör, allt från hjul till handskar. Vår utgångspunkt är att ge dig den opartiska vägledning som du behöver för att investera i rätt prylar.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.