Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Bloggarna som försvann

Jo, jo misstag kan väl för all del begås men vissa känns mer onödiga än andra. Som det jag åstadkom idag. Jag raderade på något vis ut hela min lista över bloggar jag följer. Den som så snyggt återfanns längst ned på den här sidan till höger.

Hur jag lyckades med den bedriften vet jag inte. Vad jag ämnade göra var helt enkelt att lägga till en blogg eftersom Mikael “Svizze” Svensson precis startat en där han ämnar presentera sitt förestående cykeläventyr från Haparanda till Ystad och illustrera resan i ord och bild. Ett sånt ämne är alltför lockande för att inte sprida vidare!

Nåja, nu försöker jag återskapa listan igen vartefter jag saknar de bloggar jag brukar läsa. De första är redan tillagda men några vet jag inte ens om jag missat. Har du någon blogg som du anser att jag bör läsa? Säg till i så fall.

Annons

/ J – klumpighet skola bliva mitt kännetecken

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.