Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

December E T T

Jo jag vet att det är den första idag. Att adventskalendrar skall öppnas och att det bara är 

24 dagar kvar. Nedräkningen har börjat och logistikberäkningarna pågår för fullt i slott och koja för att få ihop alla lösa trådar. Vem skall vara vart och varför?

Det lugnar mig inte så mycket som det orsakar småpanik. För att uttrycka det milt består inte juletider enbart av positiva minnen för mig.

"Det är inte snön som faller"
“Det är inte snön som faller”

 

 

Så mycket s t r e s s.      


                                                                Vad hände med “JULEFRID”?

 

Den dog nog samtidigt med att det kommersiella tog över. Frågan är när det inträffade. “Men tänk på barnen” – det är ju det jag gör! Lyssnar på The Incredible Gretsch Brothers.

Annons

Dagens längre bloggtext blev därför en knivpresentation istället. Den handlar inte om att köpa klappar.

 

Får cykla mig igenom julen och hoppas därför att det inte kommer någon snö utom på själva julafton då det kan få vara lite vitt. Den sista tiden har motionen mest bestått av raska promenader på runt halvmilen. Det förslår inte i längden.

 

Jag behöver tvåhjula mig fram i tillvaron

 

/ J – julmarodören

#cykligare #knivesandbikes

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.