Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Hektiskt

Det är inte ofta nuförtiden jag kan säga att en dag är fulltecknad men idag är den banne mig det. Har ägnat mig åt att trycka in så många möten jag kan efter varandra hela veckan. Några få sociala diton men de flesta av annan karaktär.

Återstår att se om det var så lyckat. En god vän brukar bestämt hävda på FB i olika väl valda ordalag att en sån här dag är vi på väg mot “highway to helg”.Det kan väl tänkas stämma.

Men först ett par tre möten av olika art.

Det är märkligt med möten. De tycks vara som gnuer på den afrikanska stäppen. De går i flock. Återstår att se om de migrerar. Särskilt med tanke på vädret utanför fönstret. Ett antal minusgrader och frisk vind som verkar arta sig till snöstorm. I ryggen på vägen hit, lättcyklat. Visserligen har jag dimunitiva kunskaper i fysik men något säger mig att motvind och uppförsbacke kommer göra det en aning tyngre att komma hem.

Annons

Och jag som tänker träna ett pass i kväll. Det blir hm….friskt.

/ J – vänder snålblåsten ryggen

#cykligare #knivesandbikes

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.