Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Nä men va f-n!!

Ibland vill man bara ta det lite lugnt, dricka en kopp kaffe i stilla ro och kanske spela lite wordfeud med kända och okända. Det var ungefär så jag tänkte för någon timma sedan.

Från den tanken till att man ligger pladask på magen med kaffe droppande ur håret och halva ansiktet är steget inte så långt som man kan tro. Ungefär ett trappsteg faktiskt.

Det som hände var att jag trasslade in fötterna i byxorna, mig själv och omständigheterna på väg en trappa upp i riktning mot sovrummet varpå armen snärtade till på ett elegant vis och kaffet blev luftburet för att sedan hamna på mig, trappan och väggen.

Ja, bilden är fejkad.  Just då var jag inte på fotohumör
Ja, bilden är fejkad. Just då var jag inte på fotohumör

Nu är i alla fall trappan nyskurad och jag doftar kaffe vilket är bättre än många andra alternativ jag kan komma på.

Annons

Annars kändes det som vår på dagens korta joggingtur som följde fadäsen. Jag kanske inte rusar mot en ljusare framtid men jag lufsar åtminstone mot den!

/ J – kaffemarodören

#cykligare #knivesandbikes
John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.