Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Om onsdag – nytt försök

Mina tappra försök att ställa upp i någon form av organiserade tillställningar i år har hittills inte fallit väl ut. Den deprimerande raden ser ut som följer:

 

  • MTB-Cup I – DNF, pga dubbelpunka
  • Tempocup I – DNS, kunde ej starta pga tidigare vurpa
  • Växjötrampet – funktionär

 

Sen kan det tilläggas att jag redan på första måndagsturen fick punktering vilket även om det inte orsakade något särskilt besvär slog an tonen för det som komma skulle. Följande måndagstur jag körde resulterade ju i “the big bang” varpå jag vare sig hade cykel, hjälm eller självförtroende kvar för att ställa upp i tempocupen.

Men nu så. Ny chans, nya möjligheter. Skall bli spännande att se vad jag kan köra sönder nu. Mig själv, cykeln eller någon närliggande lada?

Annons

I vilket fall så är det nu på onsdag, den 20 maj dags för den andra deltävlingen i Bros-Cupen. Platsen för drabbningen är Hollstorp och Henriks “bakgårdsbana”. Den är teknisk, rolig och jobbigt intensiv.

Sen skall  Uppvidingetrampet köras nästföljande helg om allt går som planerat. Men det gör ju sällan det.

Om detta skall det i vilket fall skrivas. Rapporter kommer, var så säkra!

/ J – idag stillsamt optimistisk

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.