Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Tänk på vilodagen…

…så att du helgar den!
Fredag. 

Att läsa i träningsdagboken: VILA

Känns bra särskilt som jag drog av ett tre och halv timmar långt pass på gymmet igår. Inledde med en timme på löpbandet med någon form av lek med intervaller så långt jag nu förmår. Därefter två timmar maskiner i högt tempo. Inte mycket vila mellan övningarna och korta pauser mellan repetitionerna. Inte så tunga vikter som ni förstår utom för benen. De kan behöva lida lite.

Avslutade med en halvtimme mediumtung cykling runt nittio i kadens. Försökte mala på med ungefär samma motstånd eftersom det mest var tänkt som lite extra förbränning. Men tristessen övermannade mig och vips körde jag någon minut högkadens och någon minut med tung belastning. Så kan det gå.

Annons

Sen var jag slut.

Imorgon skall jag begå löpning eller vad det nu kan tänkas heta när man slaktar en träningsform. En vän från förr hörde av sig och undrade om jag ville göra något. Skulle blivit en cykeltur men hans veclociped fick inte plats i bilen. Så kan det gå, därför skall det lunkas istället. Undrar om ellljusspåret är isfritt?

/ J – mitt mellan passen

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.