Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Var är motivationen?

 

“Och den som söker, han finner”

Frågan är vad? Jag letar i stort och smått och försöker hitta motivation till att cykla mer. För just nu är det mil som behövs i benen. Men därtill saknar jag lust.
Frånvaron av entusiasm blir extra påtaglig när det ösregnar på morgonen. Först blev jag blöt sen slutade det när jag kom fram. Sitter nu här och känner doften av blöta jeans.
Inte inspirerande, det ökar inte cykellusten alls.

Jag tänkte jag skulle bli lite mer inspirerad av att se cykel på tv istället. Följer nu “4-jours” eller Dunkerques 4dagars som i år logiskt varar i fem dagar, tidigare sex. Ahlstrand tog en fin placering igår då han lyckades bli tvåa i skitvädret.

Och framförallt har Emma lyckats slå den “omöjliga” Vos  första etappen i Storbritannien runt. Men det såg jag aldrig.

Eurosport verkar för övrigt ha gått i taket för nu börjar även sändningar av Californien runt på söndag, Tour D’Azerbaïdjan pågår och Vacchis nya cykelmagasin “Home of Cycling” har startat och ikväll börjar ju framför allt…

Annons
Motivationshöjare?
Motivationshöjare?

Ja och sen kan man alltid se Vuelta Madrid om man vill. Men det vill man inte.

Nu tänker jag söka cykellust långt nere på botten av en kaffekopp.

/ J – sökare

#cykligare #knivesandbikes #evaldssonpt

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.