Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Växjötrampet

Jag vill bara påminna om att för den som råkar ha vägarna förbi Växjötrakten på Kristi flygare, det vill säga nu på torsdag så är det återigen dags för Växjötrampet. Det är det trettioförsta trampet i ordningen så viss historia börjar loppet få.

Banlängderna är 50 respektive 135 kilometer och därtill kommer ett barntramp så alla som vill kan delta!
Växjötrampet

Vädret kan jag inte garantera men jag kan lova att ni både kommer att ha kul och bli trötta. 

Det är ingen tävling men som alltid är det en viss prestige att vara första man eller kvinna tillbaks vid utgångspunkten igen. Sen kan man alltid besegra sig själv på ett eller annat sätt. Den utmaningen kan ni väl inte motstå?

 

Annons

/ J – funktionär

#cykligare #knivesandbikes #evaldssonpt

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.