Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
CykligareOkategoriserade

Bollen är inte rund…

Ibland är den tämligen oval vilket gör den mer intressant.

Broncos Manning

För den som inte vet kan jag meddela att Denver Broncos under ledning av världens bästa QB Peyton Manning just vunnit AFC och är därmed vidare till Superbowl om två veckor! Det ni.

Jäkligt kul!

Och det kan behövas en kväll som den här när inte allt annat är lika kul. Nu återstår att se om de skall möta Seattle Seahawks eller San Fransisco 49ers. Det blir nattens begivenhet.

Annons

För övrigt kan man ju bara gilla ett lag som har samma färger som ens egen cykelklubb!

/ J – nattsuddare

 

#cykligare #knivesandbikes

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.