Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Var tvungen att rasta benen inför stundade resa i österled. Man blir rastlös i hela kroppen när man inte kan cykla på några dagar. Mest intressant var väl att se hur kroppen mådde efter helgens magsjuka. Bra visade det sig. I alla fall acceptabelt. Körde lite fartlek i den ljumma men blåsiga sommarkvällen.

På vägen fick jag agera cowboy…eller snarare fåraherde. Hela vägen full med ulliga djur. Började med att mota den som såg ut att heta Olle mot grind sen följde resten efter som tur var. Ett par av dem var extra sociala och tyckte att jag skulle klia dem. Det gjorde jag. Man säger inte nej till djur med horn.

Jo, gräser ÄR faktiskt grönare på andra sidan
Jo, gräset ÄR faktiskt grönare på andra sidan
 

De tyckte uppenbarligen att gräset var grönare på andra sidan och hade prövat trycka bort den nedre tråden i stängslet. Jag ville inte vara fegare än ett får. Så jag kände efter, väntade på stinget. Nä – skönt, strömmen var inte på. Det förklarade varför de sprang ut och in så ledigt.

Tillbakamotade igen, i väntan på ägare
Tillbakamotade igen, i väntan på ägare
 

Ägare larmades och jag fortsatte min färd mot Gotland.

Annons

/ J –  a k a “Sheepdog

#cykligare #knivesandbikes 

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.