Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Okategoriserade

Jesper Jeppman Andersson

Jobbar vidare på mitt varumärke “Jeppman”! Fick ännu en laddning med namndekaler från www.pegatin.com .. En Jesper Jeppman Andersson-dekal skulle bli så lång.. Så det fick bli två istället:) skriver ni in JEPPMAN om ni skulle beställa namndekaler så har ja dealat till så att ni får 15% rabatt:) perfekt julklapp! Idag har jag pillat en del med fetcyklarna. Det kommer bli ett fatbiketest i nästa nummer av Allt om MTB, missa inte det! Jag kan avslöja att fyra fatbajkar tar en del plats… 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.