Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
CykligareOkategoriserade

September är här

Eldlövstider närmar sig fort. Jag såg en björkjävel med gula blad igår. Det finns fler men jag råkade se en mer tydligt. Det inger alltid en smula vemod. Saker tar slut och även sommaren som var och det öppnar för något nytt förstås. Men jag är som vanligt kluven inför årstiden. Hög klar luft, ofta sol och vackra dagar. Men men…i andra änden väntar vintern och mörkret. Inget jag uppskattar.

Utgör halkrisk i skogen
Utgör halkrisk i skogen

Hur som haver är det mountainbiketider för mig. Att komma igen och igång har blivit säsongens eviga projekt. Och den enda fördelen med att göra det om och om igen är att man blir bra på det.

Så nu cyklar jag igen. Inte fort, inte så långt men istadigt och envist, framåt!

Och förhoppningsvis kommer mitt nya bakhjul inom kort. Helgens mtbturer skedde på ett låghalt hjul där ekrarna tejpats ihop.

Annons

Sen körde jag en underbar tur med C på Växjöruntrundan. Har för övrigt noterat den groteskt stora mängden svamp av alla de slag ute i skog och mark.

/ J – vemodssamlaren

#cykligare #knivesandbikes

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.