Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
CykligareOkategoriserade

Solen skiner alltid i november

Dags att kavla upp imaginära skjortärmar och spotta i ovalkig näve och hugga i. Det kroppsliga förfallet har nått nya avgrundsdjup. Tid att ändra på det.

Har inte cyklat på evigheter. Mountainbike ut i kylan, det går inte längre att förneka att det är kallt.

 

Men titta är det inte...? JO, det är det...
Men titta är det inte…? JO, det är det…

Såg en skylt och följde den i jakt på den döda dagsformen.

Viloplats för den döda fysiken?
Viloplats för den döda fysiken?

 

Funderade kring hur fort det kan gå att rasera något som tagit så lång tid att bygga upp.

Någonstans mellan funderingarna och verkligheten hittad jag födsloplatsen för alla koägg.

 

Annons
Ursprung?
Ursprung?

For in mellan träd och grenar in i skymningslandet mellan trötthet och ork, hopp och förtvivlan. Ibland speglade den döende solen sig masungsröd mot tallstammarna.

Bron till skymningslandet, över till andra sidan
Bron till skymningslandet, över till andra sidan

 

Berg och dalbanedag det här med både bra och dåliga stunder. Vaknade till sol och telefonsignal med dystra tidender. Någon jag håller kär skall opereras efter olycka. Oro.

Mötte sen ett rådjur och vi stannade båda upp och insåg att det var dags att vända och där skiljdes våra vägar för gott och vi gick var och en åt sitt.

Väl hemma upptäckte jag att jag frös.

/ J – nedkyld

#cykligare #knivesandbikes #evaldssonpt

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.