Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Okategoriserade

Två dagar med skidåkning!

Nu har det blivit två dagar med skidåkning. Igår trotsade jag snöovädret och gav mig ut till Lida, kanske ska tillägga att snön började falla när jag kom till parkeringen.. Körde 2v på 7,6km slingan och första varvet gick bra men när jag sedan stack ut på andra så hade det nog kommit 10cm nysnö undertiden så det blev svårt med omkörningar och frusna skidor… Tog mig ändå runt, fick stanna en gång och dra av lite is under ena skidan!

Tid: 1tim 15min
Distans: 15,3 km

Idag träffades vi upp vid Lida igen och hoppades på bra före och det va det väl om man hade haft klister…
Tyvärr så hade vi inte det och med en temperatur runt nollan och isiga spår efter nattens kyla blev det att staka sig runt spåret med totalt noll i fäste, bra glid dock 🙂 !  Körde ett varv på 7,6km + ett på 4,5km..

Annons

Tid: 56 min
Distans: 12,15km

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.