Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

1 intervall på 3 minuter.

1 intervall på 3 minuter hann jag med igår kväll sen blev det punka…….inomhus…..på trainer. Blir till att fixa ny slang idag eller imorgon. Vaknade till -17 grader, känns just nu långt till våren. Solen värmer visserligen under dagen och jag hoppas nu den värmer ordentligt. Min plan för idag är att träna häst på förmiddagen och cykla på eftermiddagen. Kan bli lugn löpning om temperaturen jävlas med att vara massa minusgrader.

IMG_0067

Punka…….

Cape Epic kör igång idag och dom brukar lägga ut delar av etapperna på youtube . Följ länken och bli lite inspirerad inför säsongen.

För er som missat ännu en podd finns nu några avsnitt ute med “Gott snack Podden” . Skånska grabbar som för oss Värmlänningar kan vara lite svåra att förstå ibland…….det går fort, det snackas mycket, det skrattas vilt…….in och lyssna på Johan “chipskungen” Malmsten och Patrik Lundqvist prata cykel, träning och massa annat.

Annons

Nu hoppas jag temperaturen stiger snabbt så jag kan börja dagen efter morgonens två kaffekoppar.

Ha en bra dag alla!

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.