Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

1 vecka kvar till SM.

Idag är det 1 vecka kvar till SM. Ska bli väldigt roligt att få köra SM banan. Har inga större krav på mig själv den här gången. Mitt första SM på MTB. Har ju spelat ett antal SM-finaler i bandy så det kommer bli roligt att få vara med på SM i en helt oväntad sport för mig. För 2 år sedan hade nog ingen trott dom skulle få se mig på en cykel……. Vi blir ett helt gäng tjejer i D40 och det är härligt att så många anmält sig. Blir jag någonstans i mitten får jag vara nöjd men har ingen större koll på konkurrenterna än. Jag skulle ju bara köra långlopp……..men så blev det visst inte.

Uppladdningen sker på jobbet. Jobbar tyvärr natten till veckan och lyckades byta bort Torsdagen så jag kan köra XCO men XCE missar jag tyvärr. Inte lätt att få ledigt under semestertider. Men måste säga att jag har ett väldigt bra jobb. Det blandas lycka med tragedi men vi har oxå fina dagar med lite “lyx”. Vi var med sjöräddningen på utbildning sen hade vi ju Putte i Parken samma vecka.

Redo för Vänern.

007

Vacker men blåsig dag på Vänern. Blåste bitvis 13s/m men var betydligt lugnare vatten där det var vackra öar ivägen för vågorna……

019 018 011 014 015

Annons

Jo lite träning har jag hunnit med.

022

Och hela Europe på PiP……inte ett larm på hela 90 minuter en fredagkväll…….rekord?

027

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.