Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Alternativträning

Idag har jag gjort något nytt. Börjat på crawlkurs. Har ingen teknik på detta och är mest nöjd över om jag får luft i början. Det var mycket benteknik och flytövningar idag och jag känner mig faktiskt rätt mör i kroppen. Hur ska det bli när vi börjar använda hela kroppen då……

image

Före simningen körde jag ett trailrun pass. Hade varken tid eller lust idag att ta ut min nytvättade cykel. Sprang några stigar här hemma som var ganska hala efter regnet som kommit så det blev bra balansträning. Var riktigt skönt att ha bra grepp i skogen idag och det är skillnad att springa i trail skor.

image

Annons

Igår hade vi OK Tyr cyklingen. Första ordentliga höstväderspasset. Regn, blåst, halkigt som såpa på rötter/sten, vurpor, mörker, pannlampor och ett gott humör i gruppen. 2 timmar ute i skogen på roliga stigar. Blöta, skitiga och nöjda cyklister!!!

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.