Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Äntligen kom regnet.

Äntligen kom regnet till Karlstad. Det kommer ni aldrig höra mig säga igen…….men nu regnar kanske den förbannade snön bort. Så trött på snö och is. Nu har jag tjällossning att tampas med både hemma på gården i form av översvämning i stallet, samma sak varje år och en grusväg hem som mest liknar chokladpudding…….gäller att hitta rätt spår annars blir det jobb för traktorn.

Jobbat väldigt mycket dom senaste 2 veckorna och då får träningen lida. Vissa säger sig få massa energi av träning, den energin har jag missat. Jobb, sömn…..kunde varit bättre, äta, träna häst och träna mig själv så ser veckan ut. Inte direkt glamoröst men det funkar.

Har försökt träna varannan dag nu. Blir bättre kvalité på träningen då när jag hinner vila upp mig lite. Så det blev 40/20 intervaller i Söndags. Snabbdistans på Tisdagen av annorlunda variant. Jag cyklade, pappa hämtade hö till hästarna och plockade upp mig efter ca 1.45 så åkte vi hem och lastade av hö. Idag blev det 40/20 och 30/30 intervaller med avslutande 3 0ch 5 minuters intervall. Distans är planerad för helgen……..hoppas få lite sällskap den här gången.

Väntar fortfarande på nya cykeln……..

Annons

IMG_0117

Hemåt i hästkärran…….

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.