Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Idag är jag äntligen ledig. Har jobbat 8-20 och 9-21 sen i Tordags så jag har inte tränat på 4 dagar. Försökte få till gympass under arbetstid  men den planen sprack. Idag är det riktigt höstväder men det får vara det. Snart ska jag ut på ett distanspass. Har ju tränat lugnt en period nu så det har inte blivit många intervallpass senaste månaden. Men nu kör vi igång med OK Tyrs vinterserie i November så då blir det lite mer hårdkörning igen.

Tänkte berätta lite om mina prylar och börjar med mina nyinköpta Poc vpd air knäskydd. Har bara använt dom en gång än för att testa hur det kändes. Kan bara säga att dom märktes inte. Framsidan är ganska tjock och hård men mjuknar av kroppsvärmen och vid stötar ska dom visst bli hårdare igen. Vurpade inget så kan inte svara på det än. Baksidan är ett tunt tyg som absolut inte stör eller skaver i knävecket. I överkant på skyddet finns ett elastiskt kardborreband som går att spänna åt för att skyddet ska sitta på plats. Men det finns också ett brett silikon band både uppe och nere på skyddet som förhindrar att det glider. Varför knäskydd nu då? Det gör så ont att slå knäna i….. Regn, frost och snö gör det halkigt i skogen så det känns bra att ha knäskydd den här tiden av året.

image

Nu längtar jag ut i skogen.

Annons

Vi hörs!

image

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.