Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Visst längtar man bort till varmare klimat, jag gör det i alla fall. Kan tänka mig att åka på en cykelresa…….största problemet är att min reskassa går till ny cykel. Så antingen får jag jobba häcken av mig för att förnya den eller så får jag helt enkelt stanna hemma. Bara att välja. men min nya cykel kommer bli grym. Och den vill jag ju inte vara utan. Kommer gå som ett spjut på långloppen i sommar………om hon som sitter på orkar att trampa dvs………

Har kollat runt lite på resor. Min drömresa är Sydafrika och Stellenbosch.

Sen finns ju färdiga paketresor.

Trip on sport har både MTB och landsvägsresor till Mallorca. Svenska guider och ser ut att vara ett populärt reseföretag. Mallorca ska ju vara ett mecka för landsvägscyklister med sin kuperade terräng. Många kända klättringar där Sa Calobra och Puig Major är dom kändaste i mina öron. Men jag har inte helt koll på landsvägscykling.

ladda nedVill man njuta av italiensk mat och vingårdar har Cykeltours landsvägsresor till Italien. Här finns olika alternativ att välja bland. Riccione (Rimini) och Adriatiska kusten eller Pisa tur och retur med bla. Florens och Riolo Terme.  Nove Colli resan är ett tredje alternativ. Så är man sugen på Italien är det bara att boka!

Annons

ladda nedApollo Sports har flera cykelresor både landsväg och MTB. Calle Friberg och Henrik Sparr har ett läger i januari men det finns många fler att välja bland. Cykel, triathlon, simning, och andra aktiva semestrar.

Min förkylning är bättre. Inte träningsbra men bättre. Har jag inte ont i halsen imorgon så ska jag köra lite Zwift. Blir bara att rulla igång benen utan att få upp pulsen. Ska bli skönt och komma igång lite igen, börjar bli jobbigt att inte få träna.

Vi hörs!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.