Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Där rök dubbdäcken…….

Tittade till vintercykeln som stått och vilat hela vintern och det var tomt på luft i däcket. Bytte tillbaka till ordinarie däck så ska jag ut nu får det bli till att undvika is. 1 dm slask ute på gårdsplanen som grannen nu skottat bort med traktorn. Kommer bli halkigt när det fryser på igen.

IMG_0057 IMG_0058

Blött om tassarna för katten???

Har hängt i med mina intervaller. Så nu känns det som kolsyra i benen och idag fick jag kasta in handduken till sista. Men det blev 4 st 5 min intervaller av 6 iaf. Så nu blir det några lugnare pass med löpning, skidor, och trainer………vem vet cykeln kanske åker fram……

 

Annons

IMG_0059

Så här såg dagens pass ut som fick mig att kasta in handduken efter 4 st……….nya tag!!!

Vi hörs!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.