Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Det ska vara roligt att träna.

Jag har ju ingen träningsplan och jag har ingen hjälp med min träning. Jag har ju inte cyklat så många år men känner mig inte som någon nybörjare. Jag lyssnar på folk, lägger till lite egna idéer, läser lite fakta, men i det stora hela är det ändå känslan som bestämmer dag för dag. Är jag trött så vilar jag. Är jag sugen på intervaller kör jag det. Vill jag bara köra stigar eller distans eller löpning gör jag det. Tyvärr undviker jag gymmet allt för ofta, med tanke på mitt jobb borde jag besöka det oftare……..hur får jag det roligt???? Blir verkligen helt vilsen i gymmet, där får jag nog fundera på att ta hjälp av någon……

Nu kör jag ju Zwift ganska frekvent och blir riktigt trött. Intervaller varvat med “race”. Det ger mig mycket mer än att gå på tex. spinning eller sitta på en trainer och titta in i väggen…….då ger jag upp efter 15 min…… Hur det fungerar till nästa säsong återstår att se. Hur som helst tycker jag att det är kul. Vi försöker att köra trailrun nu 1-2 gånger i veckan. Det känns redan att jag blivit spänstigare i skogen. Vi springer sakta så pulsen är låg men vi håller på lite längre tid istället.

2017-12-04_1941100_clean

Zwift……..jag i orangea strumpor.

24135255_1942639589081363_1982563926_n

Reflexbanor är jättekul. Ni som letar rygga till löpning/cykel……USWE sitter som ett smäck, rör sig ingenting!!!

http://www.uswe-sports.com/

trail

Annons

Foto: Lisa Hällsten

trail1

Jag och Lisa på språng.

Foto: Eva-Lisa Andersson

trail2

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.